izvorni referentni tekst na engleskom jeziku

za besplatno korištenje vozila

NAJAM ZA OREBIĆ-KORČULA:

Preambula: Koncept B & C: Bed & Cars. Vrhunski doživljaj miksa za B & B i najam automobila!

Besplatan automobil dostupan je samo za goste kuće / apartmana na njegov zahtjev. Njegova uporaba nije obavezna i ne uključuje nikakvu dodatnu naplatu.

Sva naša vozila su pogodna za razonodu i ne zagađuju automobile.

Ova ponuda isključivo je rezervirana za naše goste koji iznajmljuju apartmane ili vile za odmor.

Nijedno vozilo se ne može koristiti bez rezervacije i boravka u našim apartmanima ili vilama. Korištenje vozila, u skladu s ovim uvjetima i dalje ostaje besplatna usluga.

Ove uvjete i odredbe izdaje tvrtka Laaser Orebić d.o.o., OIB broj 59063720613, u daljnjem tekstu «Društvo».

Gost je osoba koja rezervira smještaj i ostaje u skladu s rezervacijom u jednoj smještajnoj jedinici tvrtke.

Korisnik vozila u skladu s ovim odredbama i uvjetima može biti isključivo gost.

Ponuda se odnosi na besplatno korištenje vozila tijekom boravka u smještajnoj jedinici Društva.

Ovi uvjeti i odredbe stupaju na snagu od datuma online registracije gosta u ponudi.

Prihvaćanjem ponude i rezerviranjem vozila gost bezuvjetno prihvaća ove uvjete i odredbe.

Društvo zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmijeni postojeće uvjete i odredbe, pod uvjetom da se pridržavaju odredbi domaćih javnih politika koje se primjenjuju na ugovore u tijeku. Ovi uvjeti i odredbe dostupni su na engleskom jeziku u bilo koje vrijeme na internetskoj stranici https://voila.hr/conditions-generales/?lang=en

Rezervacije: Sve rezervacije temelje se na određenom modelu električnog automobila. U slučaju nedostupnosti za potvrđenu rezervaciju, zadržavamo pravo ponuditi nadograđeno vozilo koje radi na ukapljeni naftni plin, prirodni plin ili neku drugu čistu energiju, ili lijepi starinski automobil (youngtimer / oldtimer) za kupca besplatno.

Vozač: Minimalna dob je 21 godina. 18 god. za električne automobile.

Licenca vozača: Vozač mora imati i prikazati valjanu Vozačku licencu izdanu prije najmanje godinu dana. Državljani zemalja koje nisu članice EU-a moraju imati valjanu međunarodnu vozačku dozvolu zajedno sa svojom redovitom licencom za vozače. Ti se uvjeti odnose i na vozače s invaliditetom. (npr .: Suite Smokva, Villa Michèle)

Traženi dokumenti: kopija vozačke dozvole i važeće osobno automobilsko osiguranje; isti uvjet u slučaju drugog vozača *.

Bezuvjetno odobrenje ovih uvjeta i odredbi.

Prometne povrede – Novčane kazne: prometne prekršaje i novčane kazne nosi gost. Naša tvrtka zadržava pravo ponovnog obračuna prekršitelja za dodatnih 10% novčane kazne.

Vozač gosta će platiti sve kazne, kazne i sudske troškove za parkiranje, promet, naplatu cestarine i druge prekršaje, uključujući založno pravo i pristojbe. Gost će također platiti razumnu administrativnu naknadu u odnosu na bilo kakvu povredu ovog ugovora, kao što je vraćanje ili povrat automobila iz bilo kojeg razloga. Gost je suglasan da možemo, prema vlastitom nahođenju, sve ulaznice, navode, novčane kazne i kazne uplatiti na ime gosta izravno nadležnom tijelu, a gost će platiti poduzeću ono što je tvrtka platila nadležnom tijelu ili njihovim imenovanim agentima plus razumnu upravnu pristojbu. Gost se slaže i priznaje da tvrtka surađuje sa svim saveznim, državnim, općinskim i lokalnim dužnosnicima koji su zaduženi za provođenje tih prekršaja kako bi pružili sve informacije koje su im potrebne ili koje bi mogle biti potrebne.

Način plaćanja: Gost je dužan predočiti jednu Premium karticu (npr. Gold Visa, MC Platinium) ili dvije važeće Klasične kreditne kartice ** kao jamstvo (oprez). Iznajmljivanje stana ili kuće s ili bez vozila je unaprijed plaćeno. Neupotreba vozila ne daje pravo na smanjenje cijene boravka.

** Prihvaćaju se unaprijed plaćene debitne kartice i unaprijed plaćene kreditne kartice.

Otkazivanje

Otkazivanje rezervacije mora biti izvršeno najmanje dva (2) mjeseca prije početka najma kuće, sukladno rezervaciji izvršenoj na ovom mehanizmu rezervacije. Ako gost želi otkazati rezervaciju, jedina prihvaćena metoda je putem web stranice tvrtke.

U slučaju otkazivanja rezervacije primjenjuju se sljedeće naknade:

· U slučaju obavijesti o otkazu koja je primljena najmanje dva (2) mjeseca prije početka najma stana / apartmana / vila, u skladu s rezervacijom izvršenom na ovom mehanizmu rezervacije, sva će sredstva biti nadoknađeni.

· U slučaju da je obavijest o otkazu primljena avancem manje od jednog (1) mjeseca prije početka najma stana / apartmana / vila, u skladu s rezervacijom izvršenom na ovom mehanizmu rezervacije, neće se uplaćivati nikakva sredstva nadoknaditi.

Dodatni upravljački program: prihvaća se dodatni upravljački program.

Gorivo: Gost je dužan vratiti se s istom količinom goriva koju je povratio. Automobil ostaje pričvršćen za kuću za najam godišnjeg odmora, predmet istog ugovora. U slučaju vraćanja vozila s manje goriva, gost će biti zadužen za razliku u gorivu. Nema povrata za vozila koja su vraćena s više goriva nego kada se prikupljaju. (Vozila se isporučuju s spremnikom min 1/4)

U slučaju električnog vozila, ne primjenjuju se naknade; molim vas, napunite!

KILOMETERI: Neograničeni broj kilometara – besplatno.

Korištenje vozila: ova posebna ponuda posvećena apartmanu preporučuje se za gradska putovanja ili u krugu od dvadesetak kilometara zbog električnog punjenja: odlazak na plaže, krstarenje uz more, kupnja samo na poluotoku Pelješcu i otok (otok) Korčula. Vozilo se smije koristiti samo u lokalnom području.

Nesreća: U slučaju nezgode gost je dužan obavijestiti tvrtku, kao i policiju i podnijeti izvješće Policijskoj nesreći. U slučaju nesreće koju je prouzročio gost, gostu će se naplatiti 200 € administrativnih pristojbi. U slučaju ozbiljne nezgode, depozit (oprez) ostaje u tvrtki. Ova se naplata ne odnosi na odgovornost.

* U nedostatku dokumenata od drugog vozača, odgovornost je na prvom vozaču.

KLJUČ NA VOZILU:

Osiguranje ne pokriva nikakvu štetu ili gubitak ključa. U slučaju gubitka ili oštećenja ključa, stanar je odgovoran za plaćanje.

osiguranja:

Vozila Društva su osigurana protiv štete treće strane, isključujući:

a) Vozač i putnici,

b) Samo vozilo Društva.

Vozila vraćena u lošem stanju i prljava u unutrašnjosti naplaćuju se za posebno čišćenje uz minimalni trošak od 50 €.

Budući da je ova usluga izborna i besplatna, tvrtka se odriče svake odgovornosti za korištenje vozila i bilo kakve nezgode koje se mogu dogoditi.

Gost priznaje da je pročitao i razumio tekst na engleskom jeziku i preveo ga na jezik razumijevanja na vlastitu inicijativu.

Gost neopozivo i bezuvjetno prihvaća ove sadašnje uvjete i odredbe.

Voziti odgovorno i poštivati zakone.

VAŠA OBAVIJEST
Pozdravljamo Vaše povratne informacije. Molimo Vas da nam kažete našu knjigu gostiju / LIVRE D’OR.